Partyverhuur specialist van Midden Nederland

Evenementen Service Nieuwegein is een totaal party verhuurbedrijf waarbij u terecht kan voor alle materialen die nodig zijn om uw party compleet te maken!

Zo verhuren wij onze party materialen aan bedrijven, collega´s, verenigingen, scholen en uiteraard ook aan particulieren. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende partyverhuur materialen. Of het nu gaat om een complete inrichting of alleen een biertap, wij kunnen dit voor u verzorgen. Naast ons complete horeca assortiment beschikken wij ook over een uitgebreid assortiment aan springkussens, sara en abraham, Ballonnen decoratie en andere sport en spel materialen. Tevens hebben wij een groot eigen professioneel assortiment aan licht en geluid apparatuur in huis.

Het eventueel bezorgen en retour halen van onze materialen is bij ons geen enkel probleem, tevens kunt u ervoor kiezen het bij ons gehuurde materiaal te laten opzetten en weer af te bouwen.

Staan er eventueel materialen die u nodig zou kunnen hebben niet op onze site vermeld dan is het zinvol toch even contact met ons op te nemen want wellicht kunnen we u alsnog van dienst zijn.

u kunt ons ook bereiken op 06-51483507